Wonen in ’t Haegendal

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Renkum - Renkum
Actueel aanbod

€ 365.000,- tot € 450.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
140 - 145m2
Kaveloppervlak
225 - 350m2

Over dit project

Aan de Hogenkampseweg in Renkum verrijst binnenkort een prachtig nieuwbouwplan: ‘t Haegendal. Deze nieuwe buurt bestaat uit 15 duurzame Nul-Op-de-Meter gezinswoningen in een heerlijk rustige omgeving die rijk is aan natuur, geschiedenis, cultuur en winkels. Hier vindt u straks alles wat wonen op de Veluwe zo bijzonder maakt.

Aan de zuidrand van de Veluwe, waar het bosrijke en heuvelachtige landschap overgaat in het weidse rivierengebied, ligt de gemeente Renkum. ‘t Haegendal wordt gebouwd aan de Hogenkampseweg in Renkum. Het plan grenst aan het terrein met het multifunctionele centrum Doelum. Hier komt ook een nieuw en duurzaam schoolgebouw met daarin twee basisscholen met elk een eigen identiteit.

Daarom nieuwbouw!
De belangrijkste redenen om voor nieuwbouw te kiezen is dat het onderhoudsarm is, duurzaam, energiezuinig en comfortabel. Daarnaast kunt u ook uw indeling nog bepalen.

Nul-op-de-meter
Een Nul-Op-de-Meterwoning verbruikt net zoveel energie als er op een duurzame manier wordt opgewekt. In veel gevallen wordt zelfs meer stroom geproduceerd dan er daadwerkelijk wordt verbruikt. Een energierekening van slechts enkele tientjes per jaar of zelfs een rekening van nul euro is eenvoudig te realiseren.

Er is momenteel nog geen datum voor de start verkoop bekend, en ook geen verkoopdocumentatie. Wij verwachten de datum van start verkoop op korte termijn kenbaar proberen te maken. Laat uw gegevens achter en wij houden u op de hoogte van de voortgang!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in ’t Haegendal
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
15
Prijs
€ 365.000,- tot € 450.000,-
Type woningen
Eengezinswoning

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Groene Energie
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Zwembad

Locatie

Stel je vraag

Contact

Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem-zuid Arnhem
Metamorfosenallee 101
6846 DZ Arnhem
nieuwbouw@s-t.nl
http://www.stmakelaars.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Renkum.

Aanmelden