Dunoveste

Renkum - Doorwerth
Actueel aanbod

€ 225.000,- tot € 1.000.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
46 - 181m2

Over dit project

Op de hoek Van der Molenallee / Houtsniplaan zal het huidige kantoorpand worden vervangen door een woongebouw met in totaal 75 koopappartementen in verschillende prijscategorie├źn. Met een aantrekkelijk woonprogramma wordt voorzien in de behoefte van een grote diversiteit aan doelgroepen. Het programma bestaat uit een mix van betaalbare, middeldure en duurdere appartementen.

De locatie van Dunoveste is echt uniek te noemen. Vanuit het complex loopt u zo het bosgebied met de Cardanusbossen in en daarnaast zijn alle noodzakelijke voorzieningen ook nog eens direct om de hoek. In het naastgelegen Dunostaete is onder andere een huisartsenpraktijk gevestigd en direct tegenover Dunostaete vindt u het winkelcentrum van Doorwerth.

Het project is een eigentijds project waar in alle gemakken is voorzien. Zo wordt er bijvoorbeeld in de ruime centrale entreehal een Bring-me-Box geplaatst. Dit is een pakket-brievenbus waar uw pakketjes in worden bezorgd. Zo hoeft u nooit meer thuis te zijn om iets te laten bezorgen.

Op het terrein van Dunoveste komt daarnaast een elektrische deelauto te staan waar alle bewoners van het complex gebruik van kunnen maken. Wel zo makkelijk!

De verkoop van dit project is inmiddels van start. Ga voor meer informatie naar de projectwebsite!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Dunoveste
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
28 van 75 beschikbaar
Prijs
€ 225.000,- tot € 1.000.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Renkum.

Aanmelden